29 okt

Smykker, det er jo ikke altid lige nemt

Så er granaten tilbage, længe ventet og ofte savnet. Han elsker at skrive sine blogindlæg og hygge, men det kan man jo ikke hele tiden. Nogle gange skal det hele være lidt mere seriøst, så må man bare hoppe i arbejdshandskerne og give den lidt gas. For så skal der være noget at komme efter, så man ikke bare svømmer rundt i den samme pøl igen. I denne omgang vil jeg skrive om damer, hvilke ting jeg godt kan lide ved damer og hvilke ting jeg ikke bryder mig om. Så hvorfor er det så forskelligt fra mand til mand, det ved jeg ikke – men jeg ved hvad jeg kan lide.

Sommetider skal man bare skide på jantelovensmykker

Der er intet som en pige, der bare kan finde ud af klæde sig ordentligt på. Det er vigtigt for nogle piger, for det er i mange tilfælde tøjet, som er med til at fremvise deres former – hvilket jo er noget manden af natur er tiltrukket af. Så hvis det er sådan at man har en god røv, så skal den også bare vises frem i en lækker kjole. Det er der ofte mange piger der glemmer, så i stedet for at være bange for janteloven, så skal man bare sige fuck de andre piger, som blot lider af en overdosis misundelse.

Afslappet og lækker stil

Personligt selv har jeg jo en type, det gælder også når det kommer til tøj. For mit vedkommende, så foretrækker jeg en pige som har en afslappet, men lækker stil, altså samtidig med at hun så kan give de andre piger baghjul iført kjole, når hun skal i byen. Så skal der også være en god symfoni imellem håret og tøjet, for hvis det ikke fungerer sammen, kan det ”ødelægge” hele oplevelsen. Så mit bedste råd til kvinderne, sørg for at være godt klædt på – uanset hvad i skal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *