31 okt

Sådan laver du selv varmetæpper

Hej igen derude til jer dejlige mennesker der læser med på bloggen. Jeg håber at i har nydt jeres weekend, og at i er glade for at komme tilbage på arbejdet eller i skolen. Jeg går bare herhjemme og hygge med lidt små projekter som snart kommer ud til jer her på bloggen. Det er jo ved at blive vinter, og det betyder at det bliver koldt. Så jeg har fundet på noget ret genialt, nemlig hjemmelavede varmetæpper. De er super nemme og lave, og du kan bruge lige de tæpper du har lyst til, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Den bedste idé til en kold tid

At lave sit eget varmetæppe er faktisk en meget simpel proces. Du skal bare finde noget gammelt elektronik, en gammel radio f.eks. Du skal skille radioen ad, og finde den lille kobberspole der sidder i den. Der sidder gerne en 100 meter lang lille bitte kobbertråd i den, og den skal du rulle ud. Den kan du så sy ind i ethvert tæppe, om det er et gulvtæppe eller et du kan svøbe om dig. Det er vigtigt at du passer på at du ikke syer trådene for tæt sammen, da det godt kan kortslutte systemet, og i værste tilfælde medføre at der går ild i tæppet, og det kan vi jo ikke have. Men ellers samler du bare de to ender fra kobberspolen med enderne fra et normalt stik til en stikkontakt, og så smækker du det hele i en stikkontakt, pisse smart. Sådan laver man de bedste varmetæpper.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med her på bloggen igen i dag, og jeg håber at i har lært hvordan man nemt kan lave sine egne varmetæpper, det er super smart og billigt. Fortsat god mandag, og i må have en fantastisk uge alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *