29 okt

Pas på billige halskæder

Hej igen derude på bloggen, i dag er jeg tilbage med et godt og lærerigt indlæg. Det er jo lørdag i dag, så jeg går bare herhjemme og hygger med familien. Min kone vil lave noget lækkert mad, som vi så skal have i aften. Jeg ville i går overraske min kone med en lækker middag, og et nyt smykke da det jo var vores bryllupsdag. Jeg havde inviteret hende på en lækker restaurant, og jeg havde købt en halskæde til hende, men pas på hvis i gør det, man skal ikke købe for billige halskæder. Ellers kan det gå virkelig galt, ligesom det gjorde for mig.

 

En ellers hyggelig aften

Jeg ville gerne overraske min kone på vores bryllupsdag, selvom jeg egentligt havde glemt den. Hun var lidt muggen om morgenen, men det var også forståeligt når jeg havde glemt vores bryllupsdag. Jeg fandt først ud af det senere hen på eftermiddagen, hvor min mor ringede og sagde tillykke.  Så jeg skyndte mig at finde den fineste restaurant jeg kunne finde, den var desværre bare ret dyr. Derfor måtte jeg ud og kigge på billige halskæder, da hun fortjente en lille gave. Men den var så billig, at den bare var dækket af nikkel, så hun havde ikke haft den på nede på restauranten i mere end en halv time, før hun begyndte at få en blålig farve rundt om halsen. Da vi var nået hjem, var den helt kobberfarvet, og hendes hals næsten helt blå der hvor halskæden havde været. Det blev hun ret skuffet over, men jeg havde jo ikke så mange penge til den efter den tur på restaurant.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med på bloggen igen i dag. Pas nu på med at købe billige halskæder, de kan nemt være meget dårlig kvalitet, og derfor være lige til at smide ud når man har gået med dem i kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *