28 okt

Højsenge, fold ud senge og fold ud borde

Guess whos back – det er granaten selvfølgelig. Max klar allerede igen, efter at have skrevet et svedigt indlæg om de fede ting der skal ske i weekenden. For at have en start, en intro eller en fængende begyndelse, så tænker jeg, at jeg ønsker at fortælle lidt om mine problemstillinger derhjemme. Altså problemet er at vi bor i en mindre lejlighed, hvor der ikke altid er lige meget plads. For at komme dette problem til livs, har vi været ude at kigge på forskellige ting, som kunne medføre vi fik brugt pladsen derhjemme lidt bedre. Til en start har vi fået købt nogle borde som kan trækkes ud, hvilket jo som en start gør at vi har et stort bord, men det kan slås sammen, så det ikke fylder så meget. Men dette var ikke nok, i hvert fald ikke ifølge min kæreste.

Der skal spares plads og tænkes innovativt – højsenge eller fold ud?

For at spare endnu mere plads, så har vi været ude at kigge på nye senge. Der er mange muligheder, bl.a. kan man få senge som kan slås ud – hvilket betyder det egentlig bare ligner og fylder det samme, som et skab egentlig blot ville gøre. Men altså iblandt de mange muligheder, så fandt vi ud af, at selvom højsenge har mange fordele, så er det ikke den perfekte løsning for vores vedkommende. Der er mange svære valg, men vi tror vi ender med at ”folde ud seng”. De er store nok til to mennesker, samtidig med de blot fylder det samme som et skab. Nogle modeller kan også fås med skabsplads i bunden af sengen – så det fungerer som et skab, når sengen er slået op af væggen.

Det gode liv

Det er spændende i mit liv for tiden, der er en masse fede ting at tage stilling til. Jeg elsker på en måde at løse de her problemer, det gør mig så glad og giver mig en fed følelse af at jeg virkelig er smart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *