2 nov

Hjemmelavet dykkerudstyr

Hej igen derude på bloggen igen, så er der endnu et indlæg her på bloggen til jer her i dag. Jeg håber stadigvæk at i sidder og nyder jeres onsdag aften som i ved jo sikkert allerede ved at jeg gør. Jeg fik en god idé her lidt tidligere, og har bygget noget helt fantastisk her hjemme i stuen, altså, jeg har bare lavet det her inde i stuen, det er ikke noget der skal være i stuen. Jeg har nemlig lavet mit eget dykkerudstyr, og det er blevet virkelig fedt. Jeg håber virkelig at det virker nu når jeg tager ud og prøver det i morgen.

Den perfekte idé

Jeg havde fået den perfekte idé da jeg sad der i min lænestol. Jeg elsker at svømme, og jeg har altid drømt om at skulle udforske havbunden. Jeg elsker jo virkelig bare havet. Så jeg besluttede mig simpelthen for at skulle lave det her dykkerudstyr. Jeg fandt et gammelt rundt akvarie vi har brugt til vores gamle guldfisk, en gummi heldragt, nogle gamle slanger og en luftbeholder. Så fik jeg fikset det akvarie fast på heldragten, og tabet slangerne fra dragten og over i lufttanken. Så fik jeg tapet et par gamle rengøringshandsker fast på armene, så jeg virkelig kunne blive under vandet. Jeg gik ud og fandt et gammelt bildæk, hvor jeg kunne skære noget gummi fra som kunne bruges til svømmefødder. Jeg prøvede hele dragten på, og det var faktisk overraskende behaglig, man skal dog have lidt hjælp til at lukke den.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med her på bloggen igen, det er alts super rart at folk gider at vende tilbage gang på gang, også flere gange om dagen. Men nu glæder jeg mig helt vildt til at komme ud og prøve mit dykkerudstyr i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *