29 okt

Depeche tasker er de bedste!

Hej igen derude på bloggen, i dag vender jeg tilbage med et super lækkert indlæg til jer nu igen. Min familie og jeg har været på vandretur i Nordjylland, og det var noget af en oplevelse. Jeg havde købt nye Depeche tasker til hele familien, for alle ved jo at det er de eneste rigtige tasker at købe, så intet kunne gå galt. Men jo, det kan det jo som altid, og nu vil jeg fortælle jer hvorfor og hvordan.

 

Hyggelig vandretur i Nordjylland

Jeg havde jo fået den brilliante idé, at vi skulle tage på vandretur i Nordjylland, hele familien. Mine unger og konen var knap så begejstrede for idéen, men jeg fik dem nu alligevel overtalt. De små unger vil jo helst ikke slippe deres fjollede IPads, så de sidder klistrede til den der lille skærm hele tiden. Jeg havde indkøbt lækre vandre Depeche tasker, og jeg var forundret, super lækker kvalitet, og lækkert design. Vi kørte til Nordjylland, og havde en super god vandretur, lige indtil min datter fik en sten i skoen, og fik sådan en stor vabel, at hun faktisk ikke kunne gå. Jeg prøvede bare at presse hende lidt, men hun ville virkelig ikke. Jeg tog hende på ryggen, og så gik vi tilbage til bilen, så det blev en ret kort tur for vores vedkommende. Jeg havde ellers glædet mig sådan til at få en dejlig lang vandretur med min dejlige familie, men det skulle det så ikke blive til.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med her på bloggen i dag, det betyder meget at i gider. Jeg kan klart anbefale jer at købe Depeche tasker hvis i skal på vandretur, eller bare generelt. Og så kan i godt glæde jer, for der kommer et indlæg mere i dag, og det bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *