28 okt

Blonde kjole, den klæder min kæreste godt

Så er granaten tilbage, hvis i har haft det lige så godt som i ser ud, så skal i bare være glade. For jeg har fri nu, det betyder der skal råhygges og holdes weekend. Der skal dakkes, og det gælder ikke kun i dag, men også i morgen. Der er købt ind og der er blevet købt 3 kasser dakkevand, samt en hel tønde vodka. Bliver det meget bedre? Det tror jeg næppe. Selvom jeg altid er i så godt humør, så kan de små ting selv slå den bedste ud. Nu er min dame flyttet hertil, men hun skal også i byen. Desværre skal vi ikke afsted sammen, så hun skal for sig selv.

Ikke den jaloux anlagte type

Nu vil jeg ikke antage mig selv som værende den jaloux anlagte type, men hun har købt en ny kjole. Den klæder hende virkelig godt, næsten lige en tand for godt. Den er jeg ikke lige helt glad for at hun skal afsted i. Det er en populær blonde kjole, så det er en af de rigtig frække. Det går mig lidt på, for jeg ved hvor ofte der er drenge der lægger an på hende i byen. Det er næsten lige før det ødelægger min glædelse ved at tage med hende hjem fra byen. Men op på hesten igen, jeg går ud fra hun elsker mig højt nok, til at afvise alle de andre drenge – ligesom hun plejer at gøre.

 

Giv den gas

Mine venner siger jeg bare skal slappe af, drikke mig hammer bjælle og bare give den gas. De har som regel altid ret, så der er jo intet andet for. Det er bare at komme afsted og nyde man kan have noget drengetid med gutterne – for det er ved at være længe siden. Men jeg tror jeg lige tager en pause, for at komme stærkt igen om lidt. For der er en masse spændende, som jeg har at tage mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *