20 okt

Alarmsystemer fra Alarm til hus er de bedst

Hej igen derude på bloggen, Granaten her er tilbage, og i dag nyder jeg ferien knap så meget. Vi har haft indbrud i vores hus i mens vi var ved Vesterhavet og afprøve mine hjemmelavede badesko. De havde simpelthen bare brækket et vindue op, og kravlet ind. Der havde de så taget en masse fint sølvbestik, nogle kontanter, og ungernes bærebare computere. Så jeg har besluttet mig for at få et alarmsystem i huset, og det skal være et fra Alarm til hus, det bedste firma til hjemmesikkerhed.

De satans tyveknægte

Det var et helvede at komme hjem til et hus der var blevet røvet. Børnene var så kede af det over at deres computere var væk, og alt sølvbestikket var noget min kone havde arvet fra sin mormor. Vi har selvfølgelig en forsikring, men den dækker bare ikke over affektionsværdien i arvestykkerne. Så jeg besluttede mig altså at købe et alarmsystem fra Alarm til hus, og wow hvor var det en positiv overraskelse. De var super hurtige til at komme ud, de hjalp oven i købet med at melde indbruddet til forsikringen på den rigtige måde. Så installerede de alarmsystemet, og det gik overraskende hurtigt. De var super professionelle, men også søde til at forklare hvordan de gjorde hvad, og hvorfor de gjorde som de gjorde. Alarmsystemet er gennemgående i hele huset, med alarmer på alle vinduer og døre så de ikke kan åbnes uden at alarmen er slået fra. Udover det er der bevægelsessensorer i hele huset, så der kan ikke blæse en vind i en plante uden at alarmsystemet ved det.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med igen i dag, det er som altid en fornøjelse at skrive til jer her på bloggen. Jeg kan helt klart anbefale at få et alarmsystem fra Alarm til hus, de er super gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *