8 nov

Strips, det perfekte redskab

Hej mine kære læsere,

Nu står jeg jo til at skulle have endnu et super smart fjernsyn, som skal pryde min stue, så jeg kan kaste mig i sofaen og føle at jeg er i en biograf. Før at jeg kan nyde fjernsynet helt, er det vigtigt at det passer optimalt til stuens udseende, og at det hele flasker sig. Derfor har der først været meget problematik med  henblik på hvordan det endelige fjernsyn skulle se ud og hvordan det skal sidde på væggen, så man kan få det bedste kig fra sofaen. Dog er dette ikke det eneste problem, jeg har stødt på under processen.

Den perfekte løsning

Jeg fandt nemlig ud af en mindre detalje, som er væsentlig i denne sammenhæng. Der opstod nemlig et problem, efter jeg havde sat fjernsynet op. Nu lå de lange ledninger og fyldte bagved, hvilket jeg ikke synes om, da det forstyrer mit blik, når jeg skulle kigge på fjernsynet. Derfor var jeg nød til at ty til andre metoder og skaffe noget som kunne fikse problemet for mig. Derfor kontaktede jeg min gode ven, som hjalp mig med problemet, da jeg kunne huske fra tidligere, at han har haft tilsvarende problem. Han forslog at jeg anskaffede mig strips, som kunne holde ledningerne samlet, og derved ikke forstyrre mig udsyn. Først troede jeg ikke på, at dette var en acceptabel løsning, men efter at han løs så overbevisende fik jeg afprøvet det. Resultatet var fremragende. Ledningerne og kabler var ikke længere til at se og problemet var løst. Nu kan jeg se tv uden at mit syn bliver forstyrret.

Jeg fortæller jer dette, så I kan få noget inspiration, hvis I står med samme problem hjemme i stuen og mangler en nem og hurtig løsning.

God eftermiddag herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *